Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, 2ο Θερινό Σχολείο: Αρχαία Τεχνολογία και Τεχνικές, Ιούλιος 2014, Θεσσαλονίκη


Category: Εκδηλώσεις
Wednesday 04, June 2014 16:49

Θερινό Σχολείο στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος:
Αρχαία Τεχνολογία και Τεχνικές
30 Ιουνίου - 11 Ιουλίου 2014


Το Θερινό Σχολείο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος με αντικείμενο την Αρχαία Τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα μελέτης ποικίλων τεχνολογικών επιτευγμάτων των αρχαίων πολιτισμών –κυρίως της αρχαίας Ελλάδας – προβάλλοντας το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο στο οποίο είχαν φτάσει οι αρχαίοι πολιτισμοί.

Το Θερινό Σχολείο, το οποίο διεξάγεται εξολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, απευθύνεται σε Έλληνες και ξένους προπτυχιακούς φοιτητές, αποφοίτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Μουσειολογίας, Συντήρησης, Τουριστικής αξιοποίησης, Πολιτικών Επιστημών, Αρχιτεκτονικής, Μηχανολογίας και άλλων Θετικών Επιστημών. Δεκτές μπορούν να γίνουν και αιτήσεις εργαζομένων σε διάφορους φορείς με ενδιαφέρον για την Αρχαιολογία και την Αρχαία Τεχνολογία.

Το κόστος συμμετοχής στο σεμινάριο διάρκειας 2 εβδομάδων είναι 650 € με δυνατότητα σημαντικών εκπτώσεων.

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει επιπλέον να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής τους, έχοντας επιλογές που ξεκινούν ακόμη και από 100 €.

Η επιπλέον χρέωση για 3η εβδομάδα πρακτικής άσκησης σε αρχαιολογική ανασκαφή είναι επιπλέον 100 €.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα: http://www.ihu.edu.gr/index.php/ihu-summer-school-in-ancient-technology-and-crafts-2014.html

ή επικοινωνήστε με την κα Κ. Καραΐσκου στο k.karaiskou@ihu.edu.gr, ή τηλεφωνήστε στο 0030-2310 807529